mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterdanas79
mod_vvisit_counterovaj mjesec2028
mod_vvisit_countersvi445514
We have: 5 guests online


O nama

ODABERITE PROFESIONALCE!!!!

O nama:

Veseli Moslavac je ponovno otvorio svoja vrata ka poslovnom svijetu pod novim nazivom „VRATA MOSLAVINE“ d.o.o. Cvjetna 4 Velika Ludina OIB:42885526415 .

S rješenjem Republike Hrvatske za obavljanje djelatnosti iz skupine „objekt jednostavnih usluga“ Vrsta:“objekt jednostavnih usluga u šatoru Veseli Moslavac“ za pripremu i usluživanje pića i hrane.

Inače smo mlada obitelj koja je odabrala ugostiteljski život kako bi živjela. Zovemo se Natalija  i Vlado Jajetić i živimo u Velikoj Ludini.

Natalija Jajetić, ing. tekstilne tehnologije, a Vlado Jajetić školovani kuhar (SSS) s diplomom  MAJSTORA KUHARA  i preko 17 godina ugostiteljskog iskustva,  također i član Hrvatskog Kuharskog Saveza

Velika nam je čast organizirati za vas razne evente, svatove, krštenja, dječje  rođendane i udovoljavati  željama i potrebama osobito vašim nepcima.S obzirom da imamo bogato iskustvo u gastronomiji time nam je i želja za tim poslom još i veća jer se i dalje želimo izražavati sa raznim idejama da vi i mi budemo jedinstveni i kvalitetniji u organizaciji vaših raznih fešti.


Nositelj firme kao ipak školovani ugostitelj u firmi je Vlado (uz bezuvjetnu podršku supruge ,djece ,roditelja ,punice i punca) koji je ponosni vlasnik dugogodišnjeg radnog iskustva vrlo snalažljiv u raznim situacijama pogotovo u pripravljanju hrane koja od pravih namirnica radi za vaša nepca i oči još bolje specijalitete i dekoracije koje nemate bilo gdje probati i vidjeti. S timom vrhunskih kuhara iz moslavine radio je štrudlu od jabuka dugačku 200.metara i pravljenje sendviča od 305 metara za gospodina Gavrilovića te organizirao s domaćim dečkima pečenje šarana na rašljama u jednom danu  do JEDNE TONE. Dobitnik ljetovanja  na radiju Antena gdje je ispekao za osam sati 4000 palačinki na samo skromnih 27 tava u jednom dahu (uz veliku podršku mještana).

 

A iznimno vrijedna je i supruga Natalija koja je možda trenutno zadužena za poslugu da vam na stolu  sve štima i bude sve na svome mjestu. Sa svojim diskretnim pristupom i nenametljivošću vas pušta da uživate u svojoj atmosferi. A posebno vam može otvoriti oči drugačijim pogledom na svijet svojim idejama za dekoriranje raznih prostora kako vam bi učinili vaše fešte još jedinstvenije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dječji rođendani: Organiziramo za vas i vašu djecu rođendane sa svim efektima zvuka i rasvjete te naravno pripremamo ukusna jela. Kod vaše kuće ili na imanju obitelji Salaj kod Čazme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOD NAS JE OMIJER CIJENE I KVALITETE NEPROCIJENJIV!!!